LisaShea Forum Logo
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Adidas Ultra Boost 5.0 Uncaged DNA Halo Ivory #432165 06/26/21 03:07 AM
Joined: Jun 2021
Posts: 2
B
b4xjuz1b Offline OP
New Member
OP Offline
New Member
B
Joined: Jun 2021
Posts: 2
[Linked Image from assets.adidas.com]


Ondanks hun naam hebben de opties niet het originele Primeknit-patroon van hugeperfects.com Ultra Boost, maar geven ze de voorkeur aan een lineaire esthetiek. Profiel 3-Stripes en ondersteunende structuren bij de hiel introduceren een scala aan exotische patronen, van krokodil en python tot luipaard en zebra. Van de vier heeft alleen het paar met zebraaccenten een veelkleurige branding op de laterale hiel en tong. Onder de voeten wordt elke sneaker gecompleteerd door een beproefde "Core White" tussenzool en "Core Black" Continental rubberen buitenzool.


De hardloopsneaker heeft een Adidas Schoenen Zwart colorway en behoudt het bovenwerk van Primeknit-textiel en zorgt voor een nauwsluitende, flexibele pasvorm. De responsieve BOOST-middenzool blijft bij elke stap energie teruggeven, terwijl de Continental rubberen buitenzool een stabiliserend Torsion System en ultieme grip biedt. Het voltooien van deze sneaker is een gele vetersluiting, naast streepjes marine en geel op het bovengenoemde bovenwerk.


Op het eerste gezicht lijkt het model een Adidas Ultra Boost 5.0 Uncaged DNA Halo Ivory Primeknit-bovenwerk te hebben dat het neon "Signal Green" weven met een neutraliserend wit. Het groen is niet alleen helder, maar is ook zichtbaar in het donker, waardoor de koeltefactor van het silhouet wordt verhoogd. De kanten kooien laten ons het onverwachte verwachten, omdat het neonroze bevat dat een directe kleurcomplement is van het bovengenoemde groen. Het zwart dat gebruikt is voor de branding en buitenzool maakt het model af door het een grafische look te geven.


Het Top Kwaliteit Ultra Boost-DNA is bekleed met rood Primeknit-bovenwerk dat ook in wat blauw weven, kleuren die op de middelbare school van Ramsey opscheppen. De bijpassende rode kanten kooien zijn voorzien van marineblauwe en witte strepen om de Brentwood Academy-geest voort te zetten. Een Ultra Boost-zool van wit schuim maakt het model af voor een winnende look.https://www.hugeperfects.com/

Re: Adidas Ultra Boost 5.0 Uncaged DNA Halo Ivory [Re: b4xjuz1b] #436086 08/17/21 02:48 AM
Joined: Jun 2021
Posts: 6
A
allenlu Offline
New Member
Offline
New Member
A
Joined: Jun 2021
Posts: 6
We promote reusing and recycling used tires and rubber products. Especially for recycling, we raise the rates of thermal recycling and materials recycling both, and work on stop preventing depletion of resources.


Moderated by  Lisa Shea 

Search

Latest Posts
Growing my own greens for my birds question
by LA-Birds - 09/24/21 10:17 PM
Make sure you have a solid business plan
by allenlu - 09/24/21 05:51 AM
nike pg 5 white sale
by allenlu - 09/24/21 02:31 AM
Privacy Policy
This forum uses cookies to ensure smooth navigation from page to page of a thread. If you choose to register and provide your email, that email is solely used to get your password to you. Nothing else. Ask with any questions!
Forum Areas

* General Discussion *Books, TV, Movies

Da Vinci Code

Dreams

Japanese Culture

Life, Universe, Everything

Online Courses

Politics

Religious Research

Show Your Own Work

Work From Home / Writing


* Parakeets and Pets *General Parakeet Chat

Keet Stories and Photos

Parakeet Photo Gallery

Budgie Training

Health and Medical Issues

Parakeet Breeding

In Memory Of ...

Non-Budgie Pets and Animals

Non-Budgie Animal Photos

Off-Topic for Keet Owners

Games

Animal Rights

Bird / Animal Books

Subscribe
Forum Guidelines
This forum takes web safety issues very seriously. Please make sure you have read and understood our Forum Guidelines before posting.
Sponsored Link
Support Our Friends
The Animal Rescue Site
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3