Az adidas NMD OG ez év elején került újra kiadásra, és most az adidas NMD XR1 megkapta a klasszikus OG kezelést ebben a szezonban. Csakúgy, mint a fentebb említett pár, ez az XR1 iteráció tartalmaz egy Core Black primeknit felsőrészt, egy megfelelő fekete ketrecberendezéssel a láb közepén. Az adidas NMD XR1 újrahasznosított technológiával téliesíti a formatervet, adidas NMD XR1 cipo hogy a durva téli hónapokhoz igazodjon. A kötött felsőrész / biege / nyers arany / szezám témája kiemelkedően magas vágású gallérral és hegesztett varratokkal rendelkezik az időjárás elleni védelem érdekében.

Az adidas NMD CS2 továbbra is új színvonalakat kap, és végre elérhető lesz a népszerű hármas fekete színösszeállításban. A City Sock 2 sziluettje alapvetően egy mintás primknit felső feketével borítva, míg a zokniszerű galléron kis rózsaszín bukkanók láthatók. Első pillantásra az adidas NMD CS2 Core Black úgy néz ki, mint egy egyszerű fekete-fehér cipő, igaz? Csak akkor, ha a cipőt mediális oldalára fordítja, adidas NMD CS2 férfi 2020 látni fogja, hogy egy kicsit többet is tartalmaz.

Az adidas ZX 750 HD újdonsága ez a vadonatúj íz, amelyet Cloud White / Collegiate Royal-Red színösszeállításban készítenek. Hazafias esztétikát választva, a modell ezen iterációja a fehér háló alapjával kezdődik, nem varrott átfedésekkel, amelyeket a királyi és a vörös szembeszállít. Csak egy hónap múlva van az adidas ZX 750 „Glory Red”, amely tökéletes pár a melegebb évszakhoz. Az alacsony színvonalú modell a Glory adidas zx 750 férfi cipo Red, a Core Black és a Shock Yellow színárnyalatok kombinációját fedi le a varrat nélküli, nem varrott felső részén, de elsősorban a gradiens sárga-vörös színű.

Az adidas ZX Flux ADV Asym az egyik legújabb adidas modell, amely az adidas ZX Flux vonalból származik, és hogy őszinte legyek őszinte, ez az egyik legtisztább. Aszimmetrikus kötésrendszerrel bekerülve az adidas ZX Flux ADV Asym képes megnézni a saját megjelenését, miközben megőrzi eredete létfontosságú elemeit. Az első dolog, amit észrevesz az adidas ZX Flux ADV Asym-en, az az, adidas zx flux noi cipo hogy a fentebb említett aszimmetrikus kötözőrendszerrel párosul, és egy összes hálófelső fel van szerelve egy bordó színpályán.