[Linked Image from d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net]
De adidas fyw s-97 white navy red is een geëvolueerde vorm van de voormalige EQT-oplossing van het merk die in 1998 debuteerde en die zal terugkeren in een gloednieuw "Joker" -achtig kleurenschema. Gekleed in een mix van White, Glory Purple en Solar Green. Deze FYW 98 heeft een bovenwerk van wit mesh met zwarte nubuck-spatborden in contrast met paarse en groene accenten. Het ontwerp is afgewerkt met het FYW-gezichtslogo op de inlegzolen en hakken.
Met de lente aan de horizon is de adidas lxcon 94 core black de nieuwste variant van het silhouet die perfect past bij de warme maanden die voor ons liggen. Officieel bedekt met een mix van Signal Green, Solar Green en Solar Yellow, heeft het model een bovenwerk van mesh dat contrasteert met tan suède tongen, terwijl een doorschijnende buis die door de eyestay en kraag loopt een ander element aan het ontwerp toevoegt. Eindelijk maakt een grijze en crèmekleurige tussenzool het ontwerp af.
adidas Running heeft de adidas ultraboost 20 grey blue violet officieel onthuld in samenwerking met het International Space Station (ISS) U.S. National Laboratory. Een deel van de line-up zal een aankomend "Solar Red" -aanbod bevatten. De Ultra Boost 2020 wordt geleverd met een nieuw en geavanceerd Primeknit-bovenwerk met Tailored Fibre Placement (TFP) -technologie. ISS National Lab-branding op de tongpatch bovenop een Blue Violet Metallic Boost-tussenzool maakt het ontwerp compleet.
Deze adidas ultra boost 19 heren wit heeft een wit en donkergrijs Primeknit-bovenwerk met dieprode draden en details in de schoen. Een blauw "Millennium Falcon" -logo verschijnt op de tongen terwijl de hielen lezen, Jump to Lightspeed. Maar het hoogtepunt van de schoen is de versierde donkergrijze Boost-tussenzool.
https://www.liningtoe.com/